Locul de intalnire pentru:

  • Manageri ai flotelor auto
  • Mari furnizori de solutii pentru flote
  • Experti in servicii auto

 

19 noiembrie 2014, Crowne Plaza Hotel
Inregistrare

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la evenimentul Fleet Management Conference. Taxa de participare la eveniment include: accesul la toate prezentarile incluse in program, pauzele de cafea, accesul la materialele si prezentarile speakerilor inclusi in program

Date de contact
Prenume*
Nume*
Functie*
Institutie/Companie*
Domeniul de activitate*
Adresa*
Localitate*
Judet
Cod postal
Telefon fix*
Telefon mobil
Fax*
Email*
Date pentru facturare
Nume complet companie*
Sediul social*
Certificat de inregistrare fiscala*
Nr. de inregistrare registrul comertului*
Banca*
Cont*

Dupa momentul inregistrarii veti primi, in maxim 24 de ore, factura la adresa de e-mail indicata in formular.

Va rugam selectati optiunile de participare:

Conferinta - (125 EUR + TVA) / persoana
Seminarii - (250 EUR + TVA) / persoana
Conferinta + seminarii (330 EUR + TVA) / persoana

Seminarul va fi sustinut in intregime in limba engleza. Participantii vor beneficia de traducere simultana engleza - romana, romana - engleza.

DISCOUNT DE GRUP

Pentru 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii participante la eveniment se acorda o reducere de 10%.

Cum platesti?

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult, suma platibila pana in data de 18 noiembrie 2014.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 18 octombrie 2014 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 19 octombrie 2014 - 8 noiembrie 2014, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 9 noiembrie 2014, taxele nu vor mai putea fi returnate.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-15.

Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

Fleet Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.